Hur söker jag ledigt?


För att kunna söka en ledigt behöver du registrera dig som bostadssökande. Detta gör du på Mina sidor.


1. Registrera dig 

För att kunna söka en ledig lägenhet behöver du registrera dig som bostadssökande. Detta gör du på Mina sidor. Behöver du hjälp är du välkommen att kontakta oss. När du har registrerat dig kan du anmäla vilka områden och vilket typ av objekt som du är intresserad av. 


Registrera dig som sökande 

Som sökande kan du söka lägenhet och anmäla intresse för lägenheter, se dina erbjudanden – samt tacka ja eller nej, prenumerera på lediga lägenheter, uppdatera dina personuppgifter och önskemål om lägenhetstyp och område.

2. Håll ditt konto aktivt 

Du måste uppdatera din registrering i kön en gång per kalenderår och spara dina uppgifter, annars kommer du att tas bort ur systemet. Uppdatera gör du genom att logga in på Mina sidor, eller kontakta en uthyrare. 

3. Anmäl intresse för en bostad, bilplats eller förråd 

När du har loggat in kan du anmäla intresse för lediga bostäder, bilplatser eller förråd. Anmäl intresse för en bostad När du har loggat in kan du enkelt anmäla intresse för lediga objekt. Besök Ledigt just nu för att anmäla intresse för en bostad, bilplats eller förråd. Klicka på knappen “Anmäl intresse” på objektsidan. Du kan max söka fyra lägenheter samtidigt. När du har anmält intresse för en bostad läggs den bland dina intresseanmälningar på Mina sidor. 

Tänk på att alltid ha rätt uppgifter på Mina sidor vad gäller inkomst, arbetsgivare och adress. Det är de personer som varit aktiva längst i kön som får erbjudande av de som har sökt en lägenhet. Personliga, medicinska eller sociala skäl ger inga förturer. Förutom registreringstiden ser vi även till att man uppfyller kraven i vår uthyrningspolicy. Du kan följa statusen på de lägenheter du anmält intresse på via Mina Sidor. 


Håll koll på din e-postadress 

Vi skickar alltid erbjudande om visning via e-post till den adress du registrerat hos oss. Det är därför viktigt att du angivit korrekt e-postadress och att du kontrollerar den regelbundet. 

4. Gå på visning 

De sökande som får erbjudandet att gå på visning blir kontaktade av en uthyrare. Då bestämmer ni tillsammans en tid för visning.

 

Adress
Tranemobostäder AB
Moavägen 12
514 32 TRANEMO

TranemoB logo neg