Image

Bostad i Ljungsarp.
78 kvm, inklusive carport och förråd.

Rotstigen 1,  Ljungsarp.
I det lilla samhället Ljungsarp finns denna bostad som är del av ett parhus. Den 78 kvadratmeter stora bostaden är belägen i ett lugnt område och erbjuder en praktisk planlösning på ett enda våningsplan. 

Här finns ett rymligt kök med gott om plats för en matgrupp, perfekt för gemensamma måltider och  social samvaro. Vardagsrummet är bra utformat och ger en inbjudande atmosfär. Boendet har även två sovrum och ett stort badrum komplett med tvättmaskin och torktumlare, vilket ger bekvämlighet i vardagen och med en carport direkt vid entrén har du alltid en smidig och skyddad ingång till bostaden. 

Från vardagsrummet öppnar sig dörren mot den stenlagda uteplatsen i söderläge, där du kan njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar. Den generösa tomten på 680 kvadratmeter erbjuder gott om utrymme för trädgårdsprojekt och lek. 

Här är det enkelt att njuta av livet, omringad av det vackra landskapet och en atmosfär som andas ro och gemenskap. För de som längtar efter avslappning erbjuder de närliggande sjöarna möjligheten att ta ett uppfriskande dopp eller bara koppla av vid vattnet. I Ljungsarp finner du en plats där naturen och det lugna tempot skapar en perfekt balans för en trygg och fridfull tillvaro. 

Rotstigen 1
Ljungsarp, Tranemo kommun

Utgångspris

695 000 kr

 BYGGNAD

Antal rum: 3

Antal sovrum: 2  

Boarea: 78 kvm 

Förråd. 7,2 Kvm

Tomtarea: 680 kvm

Byggår: 1989

Fastighetsbeteckning: Ljungsarp 6:64

 

BYGGNADSSÄTT

Uppvärming: Till och frånluftsventliation, FTX NIBE470 (insatt 2019)

Vatten: Kommunalt vatten

Avlopp: Kommunalt avlopp

Fasad: Träfasad  

Fönster: 3-glasfönster 

Grund: Krypgrund 

Takbeklädnad: Betongpannor 


Adress
Tranemobostäder AB
Moavägen 12
514 32 TRANEMO

TranemoB logo neg