Image

Underhållsprojekt

Vi renoverar för fullt!
Sedan en tid tillbaka är våra hantverkare igång ordentligt. Vi kommer löpande att utföra renoveringsarbeten i våra fastigheter i gemensamma utrymmen och lägenheter. I de flesta fall genomför vi behövliga underhållsarbeten i lägenheterna, i samband med att en lägenhet får en ny hyresgäst. Det händer också att vi under en hyresperiod målar eller byter golv. Det är besiktningarna och underhållsbehovet som styr.

GRIMSÅS

Ängsgatan 6

Tvättstugan

I tvättstugan har vi nu renoverat. Vi har lagt nya golv och lagat upp väggar och målat på. Här under ser du en före och efter- bild.

För och efterbiild
Grimsborgsgatan 2-10

LÄNGHEM

Hagagatan 6

Den vackra gamla fastigheten på Hagagatan 6 i Länghem har fått nytt tak. Även taken på balkongerna är bytta liksom garageportarna.

AMBJÖRNARP

Svanvägen 2,4 och 6

På Svanvägen 2,4 och 6 i Ambjörnarp har vi bytt både fönster och tak, för att öka energieffektiviteten i husen. Med tätare fasader och fönster med högre så kallade U-värden blir boendekomforten dessutom högre. Vi passade också på att reparera fasaden och måla.

TRANEMO

Solgårdsgatan 17, 19 och 21

Under våren målades ytterdörrar och entréer på Solgårdsgatan 17, 19 och 21.

Nya Selahavet

NITTORP

Idrottsvägen

På Idrottsvägen 9 i Nittorp bor man i villa - fast i hyresrätt. Fönster är bytta och ett nytt kök installerats. Vi passade också på att byta golv och måla.