Välkomstpresent av blomma och honungsburk

Planerade projekt

Image

Radhusvägen 5, Länghem

Vi kommer eventuellt att bygga ytterligare en fastighet på Radhusvägen i Länghem. Det blir ett liknande hus med samma typ av moderna och välutrustade lägenheter med öppen planlösning och inglasad balkong, 1-3 rok. Fastigheten blir fullt tillgänglig med hiss till alla plan.

 Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare

 Golv i ekparkett och klinkers

 Fönsterbänkar i sten

 Inglasad balkong

 Bredband via fiber med valfritt TV-utbud

Här kan du läsa mer om etapp 1, Radhusvägen 3, (inflyttningvar i april 2021). 

Intresserad? En nästa etapp är beroende av intresset. Kontakta Kristina med din intresseanmälan – du binder inte upp dig för något, men vi förser dig löpande med information om projektet langhem@tranemobostader.se eller 0325-58 68 50

Image

Solgårdsgatan 5-7

Beslut är nu fattat om att starta etapp 2 i vårt stora omvandlingsprojekt på Solgårdsgatan, den här gången nummer 5 och 7. Exakt byggstart är inte beslutad än, men sannolikt i slutet av sommaren eller början av hösten med inflyttning till sommaren 2022. Uppgraderingen av fastigheterna blir likadana som för 9 och 11. Läs mer om projektet i vår broschyr. Gör en intresseanmälan till solgard@tranemobostader.se eller ring Sandra på telefon 0325-58 68 50.

We use cookies
i använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen antar vi att du godkänner detta.