UPPHANDLINGEN AV FASTIGHETSNÄT SLUTFÖRD

North Projects har fått i uppdrag att installera ett modernt, driftsäkert och öppet bredbandsnät i alla våra fastigheter och fiberuttag i alla lägenheter. De kommer att inleda installationen i maj. Du kommer att få infomation direkt av North Projects om vilken dag de kommer till dig. Installatonen tar normalt en knapp timma, men enstaka installationer kan ta lite längre tid. I första hand ommer vi att placera fiberuttaget i vardagsrumet och i andra hand i hallen. När det är möjligt kommer vi att använda oss av befintlig kanalisation.

Extra säkerhet på grund av Coronaepidemin

I den allvarliga samhällssituation som vi befinner oss i blir säkerheten extra viktig. North Projects följer självklart Folkhälsomyndighetens regler och rekommendationer. I informaitonen som du får från North Prodjects kommer man att skriva vilka rutiner man har i och med Coronaepidemin. Några exepel:

  • Installatörerna tvättar och spritar händerna mellan varje installation.
  • Man tar inte i hand och håller det anmodade säkerhetsavståndet till omgivningen.
  • Som extra säkerhet föreslår vi att ni som hyresgäst, om möjligt, går ut på uteplatsen eller på en promenad under installationen. I maj och framåt har vi förhoppningsvis vår och värme.
  • North Projects personal stannar hemma från arbetet vid minsta förkylningssymptom.
  • OBS! Känner du som hyresgäst minsta symptom eller om du är sjuk, är det helt nödvändigt att du informerar oss om detta. Vi kommer att ha ett uppsamlingsheat, där vi gör installationen hos de som vi inte kunde göra den hos i första vändan.

Har du frågor om installationen är du givetvis välkommen att höra av dig. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Felanmälan av nuvarande TV och bredband

Om du får probelm med ditt nuvarande bedband och TV, vill vi påminna om att du felanmäler detta direkt till Satellithuset i Limmared för snabbast handläggning:

Telefon: 0325- 66 06 50 eller mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

På deras hemsida finns också ett kontaktformulär om man föredrar det: http://www.limmared.com/kontakta-oss/